Affecto Academyn SAP Business Objects -koulutukset

Avoimet luokkakoulutukset

Affecto Academy on kouluttanut SAP BusinessObjects -raportointisovellusten käyttäjiä vuodesta 1993 ja on alan uranuurtaja Suomessa.

Tutustu SAP BO - luokkakoulutuksiimme  sekä Affecto Academy - koulutusohjelmiin .

e-Learning -koulutukset

Tarjoamme SAP BO -koulutuksia myös e-Learning -kursseina. Ostaessasi osallistumisoikeuden SAPin e-kurssille, saat 1-3 arkipäivän päästä tunnukset (S-user ID) SAP:n e-oppimisympäristöön sekä ohjeet, kuinka ympäristöön pääsee.

Ostamasi e-kurssi on käytettävissäsi kuusi (6) kuukautta tunnuksesi aktivoinnista. Tuona aikana voit käydä kurssin aineistoa läpi juuri niin monta kertaa kuin on tarvetta, juuri siinä järjestyksessä kuin itse haluat. E-kurssit koostuvat sekä liikkuvasta kuvasta että äänityksistä ja joissakin on mahdollista tehdä harjoituksia sekä pienimuotoisia quiz-tyyppisiä tehtäviä.

Tunnusten aktivoimiseksi (kurssin tilaamiseksi) Academy tarvitsee seuraavat tiedot:
Nimi:
Yritys:
Sähköpostiosoite:
(Olemassa oleva S-user-tunnus)

Tutustu tarjontaan: SAP BO e-Learning -kurssit .

Tiedustelut: academy.finland@affecto.com

Asiakaskohtainen koulutus

Asiakaskohtaiset kurssit voivat perustua avoimiin kursseihimme tai niiden sisältö voidaan räätälöidä täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Kurssit voidaan pitää joko Affecto Academyn koulutustiloissa tai asiakkaidemme tiloissa.

Henkilökohtainen opastus tapahtuu pienryhmissä (max. 4 henkilöä). Tässä koulutusmuodossa käsitellään asiakkaalle tärkeita ja ajankohtaisia aiheita yleensä asiakkaan luona. Henkilökohtaiseen opastukseen ei sisälly koulutusmateriaalia.

Autamme mielellämme koulutuksen suunnittelussa pyrkien siihen, että koulutus vastaa sisällöltään ja muodoltaan asiakkaidemme tarpeita.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

academy.finland@affecto.com
Mira Marno
puh. 020 577 711